OLOT (Garrotxa)

Conèixer l'Alta Garrotxa

Torna la caminada més popular dels Centre Excursionista d'Olot, un recorregut que sol durar més de sis hores i que cada any descobreix un indret diferent de l'Alta Garrotxa. En aquesta edició s'ha preparat una excursió entre la Garrotxa i la Vall de Camprodon, amb sortida i arribada a Sant Pau de Segúries, d'uns 25 quilòmetres i un desnivell acumulat de pujada de 1.032 metres. L'itinerari portarà pel Corral, Porreres, es pujarà el Talló (1.278 m) i el Puig Ou (amb 1.300 metres serà el sostre de la ruta), i es baixarà cap a Sant Pau pel coll del Sitjar. A banda de tenir bones cames, l'organització recomana portar cantimplores plenes d'aigua, menjar segons cada necessitat, calçat adequat, roba d'abric i impermeable per si el temps no acompanya, i no sortir del recorregut marcat. Des de fa uns anys s'ofereix una assegurança d'un dia de 2 euros a tots els participants que no en tinguin.

J. PEÑA

19 d'abril. Sortida entre les 7 i les 8 del matí davant les escoles de Sant Pau de Segúries. Arribada a les 6 de la tarda. Preus: 7 € socis (nens, 4), 9 € no socis (nens 6) i 8 € federats a la FEEC. 972 26 06 75

Per salvar camins

J.PEÑA

L'Embardissada, una de les marxes pioneres de Catalunya, va néixer ara farà trenta-dos anys amb l'objectiu de salvar camins que el despoblament rural de la zona havia deixat que s'omplissin de bardisses; d'aquí ve el seu nom. Té un caràcter autènticament excursionista, no és competitiva i cada any aplega un miler de participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.