Urbanisme

BANYOLES

Aproven la cessió d’una zona verda privada per destinar-la a espai públic

El ple de l’Ajuntament de Banyoles va aprovar ahir al vespre la cessió d’una zona enjardinada privada per convertir-la en espai públic. L’espai, situat a la plaça Perpinyà, passarà a ser de titular municipal i s’incorporarà a la futura reforma de la plaça. L’acord del ple preveu l’aprovació de l’acord de cessió de la zona enjardinada exterior de la Comunitat de Propietaris de l’edifici Perpinyà-Guimerà a l’Ajuntament de Banyoles.

En els darrers temps, el consistori i la comunitat de propietaris de l’edifici havien mantingut converses per tal que la zona enjardinada de 425 metres quadrats situada a l’exterior de l’edifici, situada en un dels accessos a la plaça Perpinyà, passés a ser de titularitat municipal i l’ajuntament pugui destinar-la a espai lliure i fer-se càrrec del seu manteniment. L’alcalde Miquel Noguer va explicar que “la cessió permetrà afrontar la reestructuració de tota la plaça i reordenar-la”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.