Societat

Mor el conductor d’un cotxe en una col·lisió frontal amb una furgoneta a la C-15 a Mediona

La conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital d’Igualada

El sinistre ha tingut lloc aquest dimecres al matí

El conductor d’un cotxe, un veí de la Torre de Claramunt de 22 anys, ha mort aquest dimecres a primera hora del matí en una col·lisió frontal amb una furgoneta a la C-15 a Mediona (Alt Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 6.40 hores per un accident al punt quilomètric 21 de la C-15. Per causes que s’estan investigant, un turisme i una furgoneta han col·lidit frontalment. Com a conseqüència del xoc ha mort el conductor i únic ocupant del cotxe. La conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat trasllada a l’Hospital d’Igualada. La C-15 es troba completament tallada i es fan desviament senyalitzats cap a la C-244.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 149 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes des del gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia