Societat

Mollerussa tanca amb èxit la ‘lan party’ més gran de tot Catalunya

La 15a edició aplega mig miler de participants, amb la mirada posada en recuperar els 700 d’abans de la pandèmia

Fira de Mollerussa i l’Associació Mollerussa Lan Party han tancat aquest diumenge la 15a edició de la Mollerussa Lan Party, una trobada tecnològica plenament consolidada en la qual han participat 500 inscrits, xifra que la situa com la més gran de tot Catalunya i entre les més importants d’arreu de l’Estat. Després de la pandèmia, que va comportar la realització en format virtual de la tretzena edició i mesures de prevenció i aforament en la catorzena, enguany l’esdeveniment ha recuperat la ’normalitat’, tant pel que fa al contingut com a la presencialitat. Ara la mirada de l’organització està posada en l’edició de l’any que ve, quan es vol recuperar el nombre dels 700 inscrits de l’any 2019.

El saló obria dijous a la tarda les seves portes, fet suposava la represa dels quatre dies de durada de l’esdeveniment. L’increment de tornejos respecte de l’any passat i els premis en metàl·lic s’afegien a la recuperació, així com el desenvolupament de tallers i xerrades. En la seva valoració d’aquesta quinzena convocatòria, el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, ha destacat el fet d’incloure per primer cop una activitat dirigida al món empresarial amb la conferència Ciberseguretat, xarxes i gestió transversal, ponència organitzada per la firma Optimum TIC i que va anar a càrrec de l’especialista Rosa Ortuño.

Una altra de les novetats d’enguany ha estat un concurs d’imatges generades amb intel·ligència artificial amb la col·laboració de la xarxa Ironia.club, proposta amb què es pretenia anar més enllà de l’aspecte tecnològic i no cenyir la trobada només als videojocs. En aquesta mateixa línia d’obrir el saló a diferents col·lectius, la ’party’ va rebre divendres la visita d’una trentena d’alumnes de grau mitjà de l’institut Almatà de Balaguer. Amb la Mollerussa Lan Party, la capital del Pla d’Urgell tanca el calendari firal del 2022, any que per primera vegada després de la pandèmia ha pogut celebrar-se completament. La pròxima cita firal a Mollerussa serà al mes de març amb la 150a Fira de Sant Josep.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia