Salut

Trimestre sobre la salut mental, al Pla de l’Estany

Hi ha cinefòrum, teatre, la projecció d’un documental i debats

Aquest cap de setmana ha començat el programa de l’últim trimestre de La diversitat ets tu del Pla de l’Estany, una campanya anual que aquest cop està dedicada a la salut mental, organitzada per l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Després de la sessió de cinefòrum que va tenir lloc diumenge (amb la pel·lícula Un amor intranquilo i la intervenció de la psiquiatra Carme Mariscot, per aquest dijous (Museu Darder, 17 h) s’ha previst una trobada per intercanviar experiències a càrrec de persones amb una malaltia mental. Ho organitza l’associació Família i Salut Mental, que també té cura de l’obra de teatre Un bar de huevos (dia 5 de novembre, Centre Cívic Porqueres, 17 h), interpretada per usuaris d’aquella associació. A la Factoria de les Arts Escèniques de Banyoles (18 de novembre, 20 h) es representarà Pòsit, de Martí Torras, interpretada per Meritxell Yanes . Seguidament s’obrirà un col·loqui sobre l’acompanyament a les persones amb Alzheimer. Finalment, el 26 de novembre (Museu Darder, 19 h) es projectarà el documental L’art de l’antídot, de la banyolina Aina Palomer.

De manera paral·lela, a la Biblioteca de Banyoles hi haurà una exposició relacionada amb la campanya sobre salut mental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia