Medi ambient

El Senat aprova connectors per a fauna a l’N-260

La cambra espanyola ha donat llum verd a una moció presentada per JxCat

El Senat ha aprovat una moció que insta el govern espanyol a resoldre amb el territori els problemes de connectivitat generats per la carretera N-260 entre els espais protegits de l’Albera i el cap de Creus, a l’Alt Empordà. “S’ha de garantir la connectivitat entre els espais naturals protegits que estan afectats per diferents infraestructures de comunicació”, va afirmar el senador de Junts, Josep Maria Cervera, que va afegir-hi que “la fauna salvatge l’única alternativa que té és creuar, cosa que no només comporta el seu atropellament sinó també accidents de trànsit”.

En aquest sentit, la iniciativa de Junts demana a l’executiu que es “valorin de manera coordinada amb l’equip gestor del Parc Natural del Cap de Creus les actuacions necessàries per reduir aquests atropellaments i evitar la fragmentació d’aquests espais naturals a la part alta del tram entre Quermançó i la Valleta de l’N-260, ja dins el terme municipal de Vilajuïga”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia