Societat

Albert Serra, pregoner per Sant Martirià

El cineasta farà el pregó de la festa major de Banyoles el diumenge 16 d’octubre

El director i productor de cinema Albert Serra serà el pregoner de la festa major de Sant Martirià, a Banyoles. L’esdeveniment tindrà lloc al Teatre Municipal el diumenge 16 d’octubre a les 12 del migdia i també es podrà seguir en directe per Ràdio Banyoles. L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va explicar que l’elecció d’Albert Serra es va decidir per unanimitat de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Banyoles per la seva destacada trajectòria cinematogràfica i per la gran quantitat de reconeixements que ha obtingut en els darrers anys.

Albert Serra i Juanola, nascut a Banyoles, és director, productor de cinema i artista. Després d’uns quants treballs amateurs, va començar a realitzar pel·lícules professionals i filmacions artístiques com Honor de cavalleria, i ha acabat seguint una carrera cinematogràfica d’èxit i premiada en festivals internacionals. Recentment ha estrenat la pel·lícula Pacifiction.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia