Societat

Aigües Costa Brava Girona gestionarà l’aigua de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent

A partir d’aquest dissabte, 1 d’octubre, prestarà el servei que la dissolta Mancomunitat oferia en aquests cinc municipis del Baix Empordà

Tots els serveis i les instal·lacions de la Mancomunitat Intermunicipal de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, una vegada revertits als ajuntaments que la constituïen dins el procés de dissolució d’aquella, s’integraran de forma oficial al Consorci d’Aigües Costa Brava Girona a partir d’aquest dissabte, 1 d’octubre. El procés s’ha pogut completar una vegada hi han donat el vistiplau en els plens respectius els cinc municipis mancomunats i el mateix Consorci d’Aigües.

D’aquesta manera, a partir d’ara, serà el Consorci d’Aigües qui s’encarregarà de gestionar el servei d’abastament en alta en aquestes poblacions, un fet que li representarà incrementar substancialment, el 20 %, el volum d’aigua lliurada. Durant el 2021, va subministrar gairebé vint milions de metres cúbics (19.237.783 m3) entre les zones nord, centre i sud. Fins ara, Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent ja eren integrants de ple dret de l’organisme, però només rebien el servei de sanejament en alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia