Administracions

L’Alt Empordà fa un pla per al col·lectiu LGBTIQ+ adaptat a la comarca

El Consell Comarcal creu que la majoria de plans estan massa pensats per a grans ciutats i no per a petits municipis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà impulsa un nou pla LGBTIQ+ amb la vocació d’implicar els ajuntaments de la comarca. L’objectiu és generar més oportunitats i millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Les actuacions es basen en tres eixos estratègics de treball: incorporar la perspectiva LGBTIQ+ en les diferents àrees del Consell Comarcal, combatre la discriminació per raó d’orientació sexual i identitat de gènere i fomentar la visibilitat d’aquest col·lectiu.

La presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, va afirmar que aquest pla és important per a comarques com ara l’Alt Empordà. Amb una gran part dels municipis amb menys de mil habitants, el pla, segons Martínez, contribueix en un marc en què “la majoria de polítiques estan pensades per a ciutats”. La presidenta insta els ajuntaments de la comarca a fer-se seu aquest pla “per tal d’assegurar que els serveis públics siguin cada vegada més inclusius i atenguin totes les vivències des de la seva especificitat, donant suport a tothom i contribuint a desmantellar l’arrel comuna del sexisme i la normativa de gènere”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia