Societat

Maria del Mar Bonet, Mishima i Borja Penalba, al Feçtival Octubre

El Feçtival Octubre , de Maçanet de la Selva, celebrarà la seva tercera edició del 7 al 16 d’octubre amb una desena de concerts i una variada oferta d’activitats complementàries, com una mostra de glosa, un taller de danses tradicionals i una degustació de vins dels Països Catalans.

El festival, que vol donar visibilitat a autors i músics de proximitat consolidats o emergents, programa enguany una desena de concerts. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba (9 d’octubre), Mishima (15 d’octubre) i Miquel Gil (8 d’octubre) són els caps de cartell d’aquesta edició. Aquestes actuacions, de pagament, tindran lloc al Teatre La Societat, un espai per a poc més de 200 espectadors i amb una gran acústica. També s’han programat dues nits de concerts gratuïts a la Pista Jardí amb les actuacions de No +Igual, Obscens i Rapatapunk (el divendres 7 d’octubre) i Júlia Bum, The Llamps i Rampaire (el divendres 14 d’octubre).

Pel que fa les activitats paral·leles, destaca la xerrada vermut de Vicent Partal sobre Joan Fuster (15 d’octubre) i una jornada de música d’arrel el 8 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia