Infraestructures i serveis

Sumem Banyoles reclama que s’apliqui el pla de la bicicleta

Sumem Banyoles, a l’oposició a l’Ajuntament, reclama a l’equip de govern (Junts) que porti a la pràctica les accions previstes en el pla director de la bicicleta aprovat el 2019, del qual –afirmen– s’ha executat tan sols el 21%, mentre que el pla anual d’asfaltatge ja s’ha executat totalment. “Junts per Catalunya –conclou Sumem Banyoles– prioritza la circulació de vehicles motoritzats per damunt de bicicletes, vianants, patinets elèctrics... i, per tant, entra en contradicció amb les mocions aprovades per unanimitat i les declaracions públiques de les regidores que governen, on afirmen que la seva prioritat és la mobilitat sostenible, entre d’altres.”

En matèria de mobilitat, el grup de l’oposició indica també que no s’han aprofitat obres en determinats carrers –posen d’exemple el Llibertat– per fomentar el transport sostenible, que tampoc s’hi aposta en els accessos als centres d’ensenyament i que s’està tardant molt a fer el carril bici del passeig de la Indústria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia