Societat

Detinguts dos joves per un robatori en un habitatge de Llançà

La policia els va interceptar al Port de la Selva amb diners en efectiu, un rellotge i altres objectes

La Policia Local de Llançà, en col·laboració amb la Guàrdia Municipal del Port de la Selva i els Mossos d’Esquadra, han detingut dos joves de Girona per un robatori en un habitatge de Llançà. Els fets es van produir quan un veí de la localitat es va trobar els dos lladres a l’interior del seu domicili. En ser enxampats, els joves van fugir pel jardí. Després de denunciar el cas a la policia, els agents van aconseguir aturar els nois a prop del camí de ronda, al municipi del Port de la Selva.

Els dos cossos els van trobar uns 700 euros en efectiu, un rellotge i altres objectes. Segons fons policials, es tracta d’un tipus de robatoris anomenats de tipus “silenciós”, on s’aprofita que hi ha alguna escletxa a l’habitatge per entrar i emportar-se coses que pesen poc. En aquest sentit, també apunten que els lladres solen venir de Girona o Figueres, la majoria de vegades, en tren.

Els arrestats es troben a Figueres i els Mossos investiguen si podrien ser responsables de més robatoris, ja que havien estat detinguts dimecres passat a Girona. Els dos tenen diversos antecedents per altres fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia