Societat

L’Ajuntament de Girona arregla l’aparcament del triangle del Ter

L’Ajuntament de Girona ha condicionat aquesta setmana la parcel·la coneguda com el triangle del Ter, entre el pont de Fontajau i l’Auditori, pel qual té un litigi amb el propietari. Aquest solar torna a ser un aparcament gratuït des de la tardor de l’any passat, amb capacitat per a uns 140 cotxes, tot i que no està senyalitzat com a espai per a aquest ús. El consistori de Girona va aprofitar la poca afluència durant el mes d’agost per talar alguns arbres de la parcel·la i tapar amb runa alguns sots que s’hi fan a causa de les pluges i del pas del cotxes.

El solar és causa d’un litigi entre l’Ajuntament de Girona i la família que assegura ser-ne la propietària. El juny passat, per un acord de la junta de govern, l’equip de govern de Junts i ERC va anul·lar la llicència urbanística concedida el juliol de 2019 al propietari de la finca. El consistori defensa que és de titularitat municipal i presenta com a aval un informe de la Comissió Jurídica de la Generalitat. El consistori sosté que la parcel·la és de titularitat municipal i que la família que en reclama la propietat no té “la facultat o el dret” per tancar el solar, tal com pretenia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia