Societat

Mor un conductor després de sortir de la carretera i estimbar-se a Begur

Una persona està ingressada al Trueta i l’altra ja té l’alta

El conductor d’un turisme ha mort aquest divendres al matí després de sortir de la carretera GIV-6535 a Begur. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís poc abans de dos quarts de vuit del matí i encara estan investigant les causes de l’accident. Els agents han certificat que el vehicle circulava per la carretera i per causes desconegudes n’ha sortit i ha caigut diversos metres. El conductor ha perdut la vida durant el xoc i dos ocupants més del cotxe han quedat ferits. Un d’ells, en estat menys greu, s’ha traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona i el segon, en estat lleu, ha rebut l’alta al mateix moment.

Per atendre l’accident s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers i l’helicòpter de rescat del GRAE, tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. També hi han anat tres patrulles de la Policia Local de Begur. A causa de l’accident, la via està tallada en els dos sentits de la marxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia