Societat

WhatsApp permetrà als usuaris sortir de grups sense notificar-ho i amagar quan s’està en línia

Una nova actualització de l’aplicació de missatgeria també bloquejarà la possibilitat de fer captures de pantalla dels missatges que només es poden visionar un cop

Zuckerberg ha anunciat les novetats que s’aplicaran a partir d’aquest agost

WhatsApp permetrà els seus usuaris abandonar grups sense notificar-ho als altres integrants, controlar qui pot veure quan s’està en línia i bloquejar algunes captures de pantalla. Aquest són algunes de les novetats incloses en una nova actualització de privacitat de l’aplicació de missatgeria que entrarà en vigor aquest agost, segons ha anunciat la companyia.

“Seguirem creant noves formes de protegir els teus missatges i mantenir-los tan privats i segurs com les converses cara a cara”, ha explicat Mark Zuckerberg, director executiu de Meta, la companyia propietària de WhatsApp, a través del seu perfil de Facebook.

Ara, quan un usuari abandona un grup apareix la notificació en la conversa en què s’informa a la resta de membres qui ha sortit del grup: “XX ha abandonat el grup”.

I, encara que els usuaris ara ja poden desactivar la funció que diu als altres si ha llegit o no un missatge, no es podia amagar el fet que un usuari estigués en línia i utilitzant el WhatsApp. Ara, amb aquesta nova actualització, es podrà fer.

Els més de 2.000 milions d’usuaris de WhatsApp també tindran la possibilitat d’impedir que les persones prenguin captures de pantalla dels missatges “destinats a ser vistos un sol cop”, que estan dissenyats per desaparèixer després d’obrir-se.

L’eina de bloqueig de captures de pantalla s’està provant en l’actualitat, segons la companyia, i aviat es podrà fer servir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia