Societat

Retencions de 2 kim, ara a l’AP-7 per l’accident de Fogars

L’AP-7 encara registra retencions en sentit Nord a l’alçada de Fogars de la Selva. Actualment les cues són d’uns dos quilòmetres.

Un accident mortal ha obligat a tallar l’AP-7 durant 11 hores i ha provocat cues quilomètriques. Quatre minuts després de dos quarts de set del matí d’aquest dilluns, els Mossos d’Esquadra han rebut un avís per un accident a l’autopista AP-7, a l’alçada de Fogars de la Selva, a la comarca de la Selva. Un camió ha bolcat i el conductor ha mort.

La policia investiga les causes de l’accident, en què s’han activat tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, l’helicòpter medicalitzat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El sinistre ha obligat a tallar l’autopista en sentit Girona s’ha desviat el trànsit cap a la C-35 per la sortida de Sant Celoni. Això ha causat retencions a totes dues vies. Tot i que s’ha obert un carril addicional, a l’AP-7 s’han arribat a acumular 21 quilòmetres de cua en sentit nord.

Cap a tres quarts de sis de la tarda han pogut retirar el camió, la via ha quedat reoberta al trànsit i s’espera que la situació es normalitzi a mesura que passin les hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia