Societat

Nova jornada complicada a l’AP-7 per tres accidents

El sinistre d’un tràiler, en què ha mort el conductor, obliga a tallar la calçada a Fogars de la Selva en sentit Girona

L’incendi d’un altre camió a Vila-seca també ha obligat a tancar la via en sentit Barcelona

Un xoc amb sis vehicle causa tres ferits a Martorell

L’accident d’un camió, en què ha mort el conductor, ha obligat a tallar l’AP-7 a Fogars de la Selva en sentit Girona. L’accident s’ha produït cap a les 6h quan el tràiler ha bolcat i ha quedat travessat al mig de la via, tallant els tres carrils de l’autopista i provocant fins a 20 quilòmetres de cues en aquest punt. El sinistre ha obligat a fer desviaments per la C-35, on s’han acumulat uns 17 quilòmetres de retencions cap a Maçanet de la Selva, cues que comencen des de Santa Maria de Palautordera.

En un altre punt de l’AP-7, a Vila-seca , l’incendi d’un camió de matinada també ha obligat a tancar l’autopista. S’han fet desviaments per l’A-7 i s’han acumulat uns dos quilòmetres de retencions.

A Martorell, tres persones han resultat ferides menys greus en xocar sis turismes a l’AP-7, en un accident que ha obligat a tallar dos carrils de l’autopista en sentit Tarragona i ha originat retencions de fins a 18 quilòmetres des de Sant Cugat.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat a mig matí d’aquest dilluns en xocar sis turismes que circulaven per l’AP-7 en sentit Tarragona. A més dels 18 quilòmetres en sentit Tarragona, l’accident també ha provocat cues a la B-23, a l’enllaç amb l’autopista al Papiol, i a l’A-2, a l’enllaç a Martorell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia