Societat

El PSC sosté que Girona ha perdut 1.500 arbres des del 2018

Sílvia Paneque ha defensat que la pèrdua de massa arbòria té una afectació directa a l’augment de la temperatura a la ciutat

El PSC sosté que la ciutat de Girona ha perdut 1.500 arbres des del 2018. Sílvia Paneque, portaveu i candidata socialista, ha defensat que la pèrdua de massa arbòria té una afectació directa a l’augment de la temperatura. “Ens preocupa el fet que mentre que la tendència en polítiques de sostenibilitat i canvi climàtic que anuncia el govern sembla ser ambiciosa, la realitat és que aquestes propostes es queden simplement en això i no s’executen” ha declarat la portaveu.

El PSC també ha explicat que l’execució del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible de Girona (PACES), que es va aprovar el 2017 i que constava de 44 mesures per augmentar la resiliència del municipi davant el canvi climàtic, no s’ha executat. Segons els socialistes, dels 44 objectius únicament se n’han completat 9, és a dir, un 20% del Pla. “Hi ha una tendència general a conèixer novetats o nous projectes, fets públics amb gran ressò com a novetats, però després no tenen conseqüències tangibles a la realitat. Sovint succeeix que és més visible l’anunci d’un nou projecte que la denúncia quan comprovem que no s’ha fet”, conclou Paneque.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia