Societat

Girona allarga l'estada en habitatges d'emergència a set de les famílies en situació "més fràgil i complexa"

Núria Pi diu que les ajudaran a trobar alternatives i alerta del "problema" que gent amb feina no pugui pagar un lloguer

Una desena de famílies forçades a deixar habitatges d’emergència demanen temps a l’Ajuntament de Girona per no quedar-se al carrer. Són una desena, algunes d’elles amb nens petits, que viuen en albergs i hostals com a solució temporal. Fa uns dies, però, el consistori els va dir que havien de marxar-ne aquesta setmana perquè poguessin entrar-n’hi d’altres. Els afectats, que s’han concentrat a la plaça del Vi, asseguren que no tenen on anar. “Què volen que fem? Tinc quatre fills i estic treballant, però no em puc permetre llogar un pis a preu de mercat”, explica un d’ells, Mohamadou Konteh. “Com a mínim, demanem estar-nos-hi fins al setembre; no busquem luxes, sinó que ens donin lloguers socials”, afegeix una altra, María José Amador.

En total, segons l'Ajuntament de Girona, són onze les famílies a qui es va comunicar que havien de deixar els albergs i hostals on viuen. Se'ls havia buscat un allotjament d'emergència com a solució temporal, però ara fa uns dies el consistori els va dir que se n'havien d'anar aquest 1 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia