Societat

Dia complicat a l’AP-7, amb cues quilomètriques

Dos accidents a Sant Cugat i Montornès agreugen els problemes

Cues de fins a 18 quilòmetres a l’AP-7 en l’operació sortida d’agost. Aquesta va ser la principal retenció que es va produir ahir al matí entre Castellví de Rosanes i Sant Cugat del Vallès, en sentit Tarragona. En paral·lel, dos accidents de trànsit a Montornès del Vallès –amb una congestió màxima de 12 quilòmetres en sentit nord des de Santa Perpètua de Mogoda– i a Sant Cugat van fer entorpir encara més la circulació en aquest tram de l’AP-7. A l’extrem nord, a la Jonquera, també hi va haver cues d’uns nou quilòmetres per entrar a França i uns sis quilòmetres a l’N-II al veïnat dels Límits. Un total de 357.000 vehicles havien sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les dotze del migdia, una xifra que va pujar als 411.621 a les dues del migdia –el 87% dels 475.000 vehicles previstos pel Servei Català de Trànsit.

També hi va haver aturades en altres punts, com l’N-II a Palafolls, amb 4 quilòmetres; a la GI-600 a Tordera, amb 4 quilòmetres de congestió; i a la C-63 a Lloret de Mar, amb també 4 quilòmetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia