Societat

Torna el Dalí de Figueres per inundar el centre de la ciutat de l’esperit del pintor

Es mantenen els deu retrats de Salvador Dalí instal·lats en els espais més habituals de l’artista durant juliol i agost.

El Dalí de Figueres torna el juliol i a l’agost a la ciutat de Figueres, on s’intensificarà la presència pel pintor pels carrers de la ciutat.

Aquesta segona edició del projecte tindrà algunes novetats respecte l’any passat, com l’ampliació de les projeccions nocturnes de l’obra de Dalí, que es duran a terme a l’entorn del Museu els dijous 4, 11 i 18 d’agost sota el nom Dalí nocturn: films surrealistes. També il·luminaran diferents edificis de la ciutat.A banda de la Torre Galatea, l’Ajuntament de Figueres, el Casino Menestral i Escorxador, que ja s’havien il·luminat anteriorment, aquest any s’hi afegueixen la plaça de les Patates, la façana de la Biblioteca i la plaça Catalunya.

Durant el dia també es podrà gaudir del projecte: s’instal·laran 10 figures de 2 metres amb retrats de l’artista empordanès en diferents etapes vitals, les quals estaran situades en espais importants de la seva vida de Figueres. A més, també s’organitzaran activitats paral·leles, com les visites guiades en quatre idiomes: la ruta Dalí, les rutes enoturístiques, la visita a l’església de Sant Pere i la visita teatralitzada sobre el Dalí infant

El projecte Dalí de Figueres està organitzat conjuntament per la Fundació Gala-Salvador Dalí i l’Ajuntament de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia