Societat

Ser.Gi destinarà tres pisos a Figueres a dones maltractades

Ja n’ha aconseguit la cessió de dos i ara està negociant la cessió d’un tercer

La Fundació Ser.Gi va impulsar la campanya Tens un pis buit? Obre la porta al lloguer social a Figueres i poblacions properes, en els primers mesos d’aquest any, amb la intenció d’aconseguir dos habitatges buits per destinar-los a lloguer social per a dones que han estat víctimes de violència. Fruit de la campanya s’ha aconseguit concretar la cessió de dos habitatges que pròximament s’adjudicaran a dues dones i als seus fills i filles. A més, a hores d’ara s’està negociant la cessió d’un tercer habitatge.

La campanya a Figueres s’ha tancat amb un “balanç positiu i objectius assolits”. Amb la suma d’aquests pisos, i a través del projecte Habitatge per a dones supervivents, aquest any 2022 la Fundació Ser.Gi acompanyarà dotze dones víctimes de violència masclista i que, després del seu pas pels dispositius d’acollida i suport, poden o podran disposar d’un habitatge i d’un acompanyament per refer i emprendre un nou projecte de vida amb els seus fills i filles. Actualment, cinc habitatges són a la ciutat de Girona, dos a Salt i cinc a Figueres (dos ja estaven cedits més els tres nous habitatges aconseguits).

La campanya ha tingut la col·laboració de la Fundació Alchimia Solidària, que l’any passat va concedir a Ser.Gi un dels premis d’ajuda que atorga anualment a iniciatives socials del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia