Societat

societat

Un accident a l’AP-7 talla 2 carrils a Gelida direcció Barcelona

Un accident a l’AP-7 a Gelida en direcció Barcelona talla 2 de 3 carrils i crea retencions de 2 km. L’accident, del que encara no se’n tenen més dades, ha passat a les vuit del vespre.

En aquesta hora els principals problemes a les carreteres catalanes se situen a l’AP-7 des de Bellaterra-Martorell i des de Santa Perpètua a la Roca.

Tanbé hi ha cues a la C-32 entre Gavà i les es Botigues Sitges en direcció Tarragona. Van molt plenes la C-32 de Badalona a Alella; Mataró, l’ A-2 de Martorell a Abrera i a Lleida a la B-24 a Vallirana en direcció sud.

També hi ha aturades a la C-55 de Castellbell i el Vilar cap a Manresa, a la C-65 de Llagostera a Sta Cristina d’Aro i Platja d’Aro, a la C-33 en direcció a Mollet i l’AP-7. També hi ha retencions a la C-31 a Castelldefels en direcció Tarragona, a la C-17 de Parets a Vic, a la B-20 a partir de Tiana cap a la C-31 i a la N-II Masnou en direcció Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia