Infraestructures i serveis

Facilitats per anar en bus a l’hospital d’Olot

Desdoblen el traçat de les línies d’Olot a Girona i del Bus Transversal

Des d’aquesta setmana, totes les línies del Bus Transversal de la Garrotxa (BTG), que cobreix bona part dels municipis de la comarca, tant d’anada com de tornada, tenen parada a l’hospital d’Olot. La novetat és conseqüència d’haver-se desdoblat el recorregut tant de les línies del BTG com de les que fan el trajecte Olot-Girona. Aquestes mantenen la connexió pel sud d’Olot des de la carretera de Santa Coloma i el nord per la Rodona, passant per l’estació; i també la del BTG pel sud d’Olot, que ara es desvia en ambdós sentits a la plaça Clarà cap a l’hospital d’Olot, el Pla de Dalt. Des d’aquí, la línia recupera el traçat habitual per l’institut Greda-la Canya. Tot i desdoblament, no es produeix cap modificació horària perquè la durada dels trajectes es la mateixa que abans dels canvis.

La millora de l’accessibilitat al centre sanitari garrotxí havia estat demanada al Consell Comarcal pel Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia