Societat

Endarrereixen les obres al Barri Vell per les queixes dels botiguers

L’Ajuntament de Girona ha accedit a endarrerir fins a l’1 de setembre l’inici de les obres en dos carrers del Barri Vell (Ballesteries i Calderers) arran de les queixes dels comerciants. Els botiguers consideraven que les obres en un bloc del carrer Ballesteries al juliol i a l’agost perjudicaven la seva caixa.

Dilluns al migdia les regidores de Promoció Econòmica (Glòria Plana), Mobilitat (Marta Sureda) i Ciutadania (Maria Àngels Cedacers) es van reunir en una botiga del carrer Ballesteries amb comerciants dels dos carrers. L’equip de govern va accedir a endarrerir les obres, que haurien de començar l’1 de setembre i durar fins a finals d’octubre. “Ells prefereixen fer-ho així tot que, si fa mal temps o passa alguna cosa, podria afectar les Fires [de Sant Narcís]”, explica Glòria Plana (Junts). L’empresa ha donat el vistiplau a començar al setembre.

Una de les botigueres del carrer Ballesteries, Vanesa Mányik, agraeix la comprensió de la regidora i d’un botiguer del carrer, propietari del bloc on s’ha d’augmentar la potència elèctrica i connectar el servei d’electricitat fins a un transformador de la plaça de Sant Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia