Societat

Protesta contra la paràlisi de la ronda B-40

El teixit empresarial demana que s’enllesteixin les obres i s’acabi la via

Prop d’un centenar de representants del teixit empresarial i alcaldes del Vallès i el Baix Llobregat van exigir ahir a peu d’obra l’acabament dels treballs del tram Terrassa-Abrera de la B-40, concretament el de 6,2 quilòmetres entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat. Després de desplegar una gran pancarta on es podia llegir “Prou incompliments. Necessitem connectar Terrassa amb Abrera (B40) ara!”, van reclamar al Ministeri de Transports que “no els prengui més el pèl” i que compleixi l’últim termini de finalització de les obres marcat per al 2023. Per garantir-ho, el president de la Cecot, Antoni Abad, va proposar que sigui la Generalitat la que faci el seguiment tècnic de les obres per evitar més ajornaments.

La concentració es va fer a la rotonda provisional que connecta la B-40 i la B120 a Viladecavalls. Entre el centenar de participants hi havia els alcaldes de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls i Olesa de Montserrat, els presidents de la Cecot, Ciesc i la Cambra de Sabadell i representants de diferents gremis industrials.

Durant la concentració es va recordar que la B-40 o ronda Vallès és una infraestructura clau per unir tres comarques: el Vallès Oriental, l’Occidental i el Baix Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia