Societat

El 40è Festival Ésdansa recupera el format habitual

Obre les inscripcions per participar als tallers del campus

El certamen, que se celebrarà a l’agost, oferirà set dies de programació

El Festival Ésdansa de Les Preses (Garrotxa) obre aquest dimecres les inscripcions per participar als tallers del Campus Ésdansa’T recuperant el format habitual d’abans de la pandèmia. S’hi oferiran un total de 30 tallers per aprendre danses tradicional. Enguany, a més, es recuperen els dos itineraris formatius per als que volen aprendre les del país i d’arreu del món i pels que volen anar més enllà amb sessions de creació, recursos coreogràfics o improvisació. El certamen, que arriba a la 40a edició, se celebrarà del 22 al 28 d’agost amb la participació de companyies internacionals.

Pel que fa al Petit Ésdansa’T (de 4 a 14 anys) torna també a oferir tallers per mainada durant cins dies i proposa un conjunt de càpsules sota el nom ’Descobrim’, que acompanya els més petits a fer un recorregut i a conèixer els elements principals més icònics de Catalunya i de les cultures i països que es poden viure i gaudir a Ésdansa 2022.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia