Societat

Quart s’omple d’art en el primer festival Quart d’Art

Els assistents s’han divertit i han experimentat noves disciplines artístiques en les 10 propostes artístiques de qualitat que s’oferien programades

Aquest cap de setmana, el Local Social i el Museu de la Terrissa de Quart s’ha omplert d’art gràcies a la primera edició de Quart d’Art, el festival per viure l’art en família. Prop de 150 persones de totes les edats han pogut gaudir d’alguna de les 10 propostes artístiques programades.

La regidora d’educació, festes i esports de l’Ajuntament de Quart, Vanessa Larramendy, ha assenyalat que “un cop finalitzat aquest cap de setmana, podem dir que Quart d’Art ja és un nou festival artístic a tenir en compte. Es tracta d’una proposta diferent, enfocada en viure l’art en primera persona i en família” i ha puntualitzat que “des del consistori pensem que és molt necessari que els infants puguin descobrir l’art, de manera divertida i participativa, i els fem desenvolupar la seva imaginació i expressar les seves emocions”.

Quart d’Art ja prepara la següent edició amb ganes d’oferir més tallers, espectacles i novetats que no deixin a ningú indiferent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia