Societat

Figueres ja afronta el carreró dels Caputxins

El projecte aprovat l’any passat és ja a licitació i, si es compleixen terminis, podrien iniciar-se els treballs aviat

Connectarà Caputxins amb Puig Neulós

El projecte d’enllaç del carrer dels Caputxins amb el carrer Puig Neulós a través de l’hort dels Frares està en el tram final del procés de licitació i els treballs, si tenen qui els vol executar i no s’encalla el procés administratiu de concurs i adjudicació, podrien estar en marxa a principis d’estiu. Fonts del consistori asseguren que, un cop fet el replanteig del projecte fa uns dies, ja només resta que acabi el termini de presentació d’ofertes, que acaba el dia 30 d’aquest mes, per afrontar l’obertura de sobres i procedir a l’adjudicació.

Els treballs tenen un cost calculat de 311.128 euros, una xifra que es rebaixarà un cop les obres tinguin qui les faci.

La millora afecta un espai en forma de L que tindrà dos usos diferents. D’una banda, es prepararà l’espai per permetre el pas, la maniobra i l’aparcament de camions de fins a 8,50 m de llargària per al servei de l’auditori. L’altra part és un espai enjardinat delimitat pels murs de la finca dels Frares al qual s’entra des del sud, des de l’aparcament, per un pas de vianants format en el mur existent i des de l’est del carrer Puig Neulós. El març del 2015 va començar a funcionar l’Auditori dels Caputxins, després de la rehabilitació de l’església de l’antic convent. L’antiga capella s’ha restaurat per destinar-la a usos culturals, especialment auditori per a concerts i activitats culturals de mitjà format.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia