Societat

Fan cuina en directe al mercat de Figueres

Figueres organitza cuina en directe al mercat per promocionar els productes de proximitat i també els cuiners locals. La voluntat de l’Ajuntament de la ciutat, que és qui els organitza, és donar valor als productes de quilòmetre zero i pensa que fer-ho el dia de mercat és la millor opció. Per tal de subratllar la riquesa del producte local seran cuiners locals els que faran les demostracions.La primera anirà a càrrec de Jordi Margall, del restaurant Brasic, i el tema escollit per fer la demostració culinària és la ceba de Figueres. Aquest primer show cooking és previst per aquest mateix dissabte a les 11 h del matí. La campanya Del Mercat al plat’ s’estendrà d diversos dissabtes.”Promocionar els productes locals és aprendre a cuinar-los”, diu Marcos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia