Societat

Fan cuina en directe al mercat de Figueres

Figueres organitza cuina en directe al mercat per promocionar els productes de proximitat i també els cuiners locals. La voluntat de l’Ajuntament de la ciutat, que és qui els organitza, és donar valor als productes de quilòmetre zero i pensa que fer-ho el dia de mercat és la millor opció. Per tal de subratllar la riquesa del producte local seran cuiners locals els que faran les demostracions.La primera anirà a càrrec de Jordi Margall, del restaurant Brasic, i el tema escollit per fer la demostració culinària és la ceba de Figueres. Aquest primer show cooking és previst per aquest mateix dissabte a les 11 h del matí. La campanya Del Mercat al plat’ s’estendrà d diversos dissabtes.”Promocionar els productes locals és aprendre a cuinar-los”, diu Marcos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Una entranyable activitat artística de ‘clown’

El pròxim objectiu, assolir la sobirania tecnològica europea

Barcelona

El supercomputador que ens farà viure més entra en construcció

Barcelona

Giró insisteix que el MidCat no és una solució

BArcelona

Subvenció de fins a 50.000 euros pel soroll

barcelona
ALFONS PUERTAS

“Tinc tot l’equip fotogràfic sempre preparat i carregat”

Barcelona

L’ambientalista Martí Boada, premi Canigó

prada

Puigcerdà amplia la seva biblioteca municipal

PUIGCERDÀ / LLÍVIA

Olot insisteix que cal una depuradora a la Vall d’en Bas

OLOT