Societat

Pedalada reivindicativa entre Olot i Girona

La convocatòria és per a dissabte al matí per tal de reclamar “transport públic assequible, accessible, sostenible i de qualitat”

Diverses entitats han organitzat per aquest dissabte al matí una sortida en bicicleta entre Olot i Girona, passant per Besalú i Banyoles. La iniciativa forma part de les jornades d’homenatge a Arcadi Oliveras i vol reivindicar un “transport públic assequible, accessible, sostenible i de qualitat”.

La pedalada transcorrerà per les carreteres N-260 i C-66. S’iniciarà a Olot (plaça del mercat) a les 8h del matí, anirà fins a Besalú (10h), on hi haurà un avituallament (10h), seguirà fins a Banyoles, on hi haurà un nou avituallament (12h) i seguirà fins a Girona, passant per Sarrià. Aquí, s’hi unirà un nou grup de ciclistes (13h) per arribar junts a Girona (14h). A la plaça Josep Pla s’hi farà un dinar popular, parlaments i música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia