Educació

EDUCACIÓ

El Sant George School compra l’antic Fornells Park

L’escola té previst ampliar les seves instal·lacions per adaptar-les a les noves metodologies de treball

El Saint George’s School comprarà l’antic hotel Fornells Park, tancat el 2011, per ampliar les seves instal·lacions, segons han anunciat el centre. L’escola, que és privada, té la intenció de crear-hi nous espais amb la idea de continuar treballant amb les “noves metodologies” implantes els últims anys, segons ha explicat a aquest diari la coordinadora pedagògica de l’escola, Anna Casadevall, que assegura que no s’ampliarà el nombre d’alumnes.

“La idea és fer un disseny de l’escola nova del futur i fer canvis en molts aspectes, i estem treballant en un projecte que nosaltres titulem L’escola dels propers 20 anys”, explica Casadevall. A més, també s’aprofitarà l’antic Fornells Park per ampliar les instal·lacions esportives i les zones d’esbarjo i per fer-hi aules per “treballar temes tecnològics i de robòtica.” El centre, que dimarts va informar les famílies de l’adquisició, no ha explicat quin ha estat el cost de l’operació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia