Societat

46 obres als Premis d’Arquitectura

El veredicte de la 24a edició, a la qual concorrien 119 projectes, es coneixerà el 27 de maig a la seu del COAC

El jurat de la 24 edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona ha seleccionat un total de 46 projectes dels 119 que s’havien presentat al concurs, organitzat per la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

De les 46 obres seleccionades, 27 pertanyen a la categoria d’arquitectura (obres de nova planta, reformes i rehabilitacions), 7 corresponen a la d’interiors (en què l’accent recau en el tractament de l’espai interior), 6 són de la categoria de paisatges (inserides en espais urbans com ara carrers o places, però també en espais naturals com ara parcs o jardins), i les 6 restants competeixen en la d’espais efímers (obres de durada limitada, siguin exposicions, muntatges o escenografies.).

En aquesta edició, el jurat ha estat format per les arquitectes Isabela de Renteria, com a presidenta, i Montse Nogués i Marta Benedicto com a vocals, que donaran a conèixer el seu veredicte el divendres dia 27 de maig en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC, a la Pia Almoina, juntament amb el resultat del Premi de l’Opinió, que decideix la ciutadania amb el seu vot des del portal www.premisarquitecturagirona.cat.

Entre les obres seleccionades en aquesta edició, destaquen el nou tanatori de Girona, de Plasencia Arquitectura; el CAP de Riells i Viabrea, del despatx Comas-Pont; la Casa Zariquiey a Cadqués, de Toni Gironès, o el Bloc 6x6 a Girona, de Bosch i Capdeferro, a més dels diversos treballs d’Arnau Vergés, amb 5 obres seleccionades. En les altres categories hi concorren des d’una làmpada d’escala a Torroella de Montgrí, de Clara Crous, en interiors, a la plaça Sant Cebrià de Vilafant, d’EMF + Dièdric, o l’Aura, a Olot, de Bayona Studio i MID Studio, en paisatge i espais efímers, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia