Societat

Desarticulen un grup criminal especialitzat en robatoris amb força al Penedès i Tarragonès

Hi ha cinc detinguts que haurien robat en almenys vuit habitatges

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal especialitzat en robatoris amb força en domicilis del Penedès i el Tarragonès. Segons informa la policia en un comunicat, s’han detingut cinc persones, que haurien robat en almenys vuit habitatges. També se’ls atribueix el delicte de pertinença a organització criminal.

Els detinguts es desplaçaven fins als habitatges de lloguer, i un cop a la zona d’actuació que havien triat, seleccionaven cases aïllades mentre els seus propietaris no es trobaven a l’interior i accedien als domicilis per escalament, o bé forçant alguna finestra.

Els detinguts sostreien tot tipus d’objectes: diners en efectiu, joies i rellotges, material informàtic i electrònic, peces de roba, i altres objectes, tan per a vendre i obtenir beneficis econòmics, com d’altres per a usos particulars.

El 6 d’abril, un cop identificats i ubicats els presumptes autors, els investigadors van posar en marxa un operatiu policial on tots cinc membres van ser detinguts.

En paral·lel es van realitzar tres entrades i escorcolls a tres domicilis de la demarcació de Tarragona, on es van localitzar diferents efectes entre els quals destacaven alguns objectes provinents dels robatoris investigats.

Dos dies després, el 8 d’abril van passar a disposició del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vilafranca del Penedès, i tots cinc detinguts van ingressar a presó provisional.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia