Societat

Ingressen a la presó quatre dels sis proxenetes detinguts a Castelló

La policia catalana va participar en les indagacions després que una dona romanesa denunciés els fets a Barcelona

Quatre dels sis detinguts per formar part d'una banda dedicada a la prostitució il·legal a Benicàssim (Castelló) han ingressat avui dissabte a la presó, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra que van participar en l'operació, conjuntament amb el Cos Nacional de policia (CNP).

Els integrants de la banda, cinc d'ells d'origen romanès i un d'origen espanyol -entre ells el màxim responsable del grup- són acusats de delictes de corrupció de menors, prostitució, associació il·lícita i detenció il·legal.

La policia catalana va participar en les indagacions després que una dona romanesa, menor d'edat, retinguda per la banda contra la seva voluntat a Benicàssim aconseguís escapar i denunciar els fets a Barcelona, acompanyada d'un funcionari el consolat de Romania.

En la seva declaració, la menor va explicar que havia estat enganyada per venir a treballar a l'Estat espanyol com a operadora de relacions públiques. Durant el viatge, dues persones que l'acompanyaven, una vegada van entrar a Hongria, li van prendre la documentació i la van retenir per la força durant la resta del trajecte.

En l'actuació policial es va aconseguir detenir sis persones -quatre dones i dos homes-. A més, en el registre del domicili de Benicàssim, es va trobar documentació de la víctima.

És previst que durant el dia d'avui els detinguts passin a disposició judicial. L'operació policial continua oberta i no es descarten més detencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.