Infraestructures i serveis

Tres milions en obres per a la seguretat de la C-63 a Vidreres

Es faran tres rotondes en 3,5 km de via

El vicepresident Puigneró anuncia la licitació dels treballs per a la primavera

Tres milions en obres per garantir la seguretat de la carretera C-63 al seu pas pel terme de Vidreres. Les obres, llargament reclamades en un tram de via marcat aquests últims anys per nombrosos accidents i una alta sinistralitat, les va anunciar ahir el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, en una visita a Vidreres i altres municipis de la Selva. La licitació, a càrrec del Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori, es farà a la primavera.

Segons el projecte anunciat per Puigneró, el tram de la via on s’actuarà té una longitud de 3,5 quilòmetres i s’hi preveuen tres rotondes noves, un carril central de gir i la implantació d’un separador central per reforçar els sentits de la circulació i contribuir, així, a reduir el risc de tenir una col·lisió frontal. Aquest separador consistirà en una zona zebrada central, amb un doble ressalt i una línia de reflectors per afavorir la visibilitat.

Accés a urbanitzacions

En concret, les noves rotondes se situaran als accessos des de la C-63 a les urbanitzacions de Torrefortuna, Puigventós –es tancarà la rotonda partida actual– i Aiguaviva Park –al quilòmetre 5,7–. A més, es formarà un carril central de gir en la intersecció d’Aiguaviva Park situada al quilòmetre 6,7. En paral·lel, se suprimeixen els trams d’avançament i els girs a l’esquerra. També es milloraran altres accessos que quedin amb girs a la dreta, per facilitar la conducció. D’altra banda, s’implantaran nous passos per a vianants a l’entorn de les rotondes de Terrafortuna i d’Aiguaviva Park i es millorarà el ferm, la senyalització horitzontal i vertical i les barreres de seguretat.

També a la C-63, al terme de Lloret de Mar, el mes que ve començaran les obres, pressupostades en 600.000 euros pel Departament de Territori, per millorar la seguretat viària a l’accés a la urbanització dels Pinars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia