Infraestructures i serveis

Porqueres estrenarà el nou espai multiusos el mes que ve

El mes que ve, segons les previsions, es podrà estrenar la pista coberta que estan acabant de construir al pati de l’escola L’Entorn de Porqueres. Es tracta d’una construcció molt alta, amb una estructura metàl·lica i de fusta, oberta pels laterals. El nou espai, de 800 metres quadrats, el faran servir els escolars i, fora de l’horari lectiu, estarà a disposició del municipi per organitzar-hi activitats lúdiques i culturals aprofitant la circumstància que el recinte és al costat de la plaça Major. “Serà de gran utilitat en cas de mal temps, per exemple”, va explicar l’alcalde, Francesc Castañer, quan van anunciar el projecte, fruit d’un procés participatiu de la comunitat educativa.

L’obra té un pressupost de 386.000 euros. S’hauria d’haver executat un any enrere, però es va haver d’anar ajornant per complicacions en l’adjudicació. Perquè afectessin com menys millor el curs escolar, les obres es van dividir en dues fases. La primera, corresponent al moviment de terres i la cimentació, es va realitzar l’estiu passat abans que comencés el curs. La segona i definitiva, consistent a aixecar l’estructura, va començar per Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia