Societat

Més de 4.000 participants de 12 municipis a la Run4Cancer

La cursa torna al format presencial després de la pandèmia

Les d’Olot i Porqueres, les més concorregudes

La Run4Cancer va recuperar, ahir, el format presencial després de la pandèmia i va aplegar un total de 4.175 participants d’una dotzena de municipis de les comarques gironines, unes xifres que l’organització, la Fundació Oncolliga Girona, va qualificar d’èxit rotund. És la cursa que l’Oncolliga organitza cada any amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer i té caràcter benèfic. En concret,Olot i Porqueres, amb 540 i 506 participants, respectivament, van ser les poblacions que en van reunir més, seguides de Palafrugell (490), Peralada (465), Anglès (425), Riudellots de la Selva (405), Tossa de Mar (360), Salt (306), Vidreres (236), Planoles (193), Pont de Molins (130) i Figueres (119). La capital de l’Alt Empordà va ser l’única on es va mantenir el format virtual, és a dir, que no hi havia horari de sortida ni ruta senyalitzada.

Tot i que la cursa, que es va organitzar seguint totes les mesures anticovid amb sortides escalonades, no tenia caràcter competitiu i va aplegar corredors habituals que van optar per la modalitat de 10 quilòmetres i també un públic més familiar que va preferir fer el recorregut de 5 quilòmetres corrent o caminant.

L’organització de cadascuna de les curses del Run4Cancer és a càrrec de la delegació de l’Oncolliga en aquella població, amb el suport d’ajuntaments, consells comarcals i entitats locals. La iniciativa també té la col·laboració de diversos patrocinadors: Dipsalut, Gran Jonquera, Armacell, Rotary Club Garrotxa, CBG i Autocars Solà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia