Infraestructures i serveis

Comencen a tirar a terra el peatge de Girona sud

La setmana passada també es va iniciar el desmantellament del peatge de Fornells, a l’AP-7

Es preveu que abans de l’estiu hagin desaparegut tots

El desmantellament dels peatges de l’AP-7 continua des que es va iniciar a principis de novembre i ara ha tocat el torn als de la ronda de Girona. Just la setmana passada, les màquines començaven a tirar a terra les cabines i les barreres que hi havia a l’accés de Fornells de la Selva i ahir mateix li va tocar el torn al peatge de Girona sud.

Les grues van començar ahir al matí a desmantellar el que havia estat durant molts anys l’únic accés a Girona des de l’AP-7 i on, encara ara, acostumen a formar-se importants cues de vehicles. De fet, gestionar el flux de vehicles en aquest punt és un dels reptes que la Cambra de Comerç de Girona ja va preveure un cop eliminats els peatges ja que es considera que aquest accés és un cul d’ampolla perquè distribueix el trànsit entre els vehicles que entren o surten de l’autopista i la resta de vies –com ara la connexió amb Salt.

Segons va anunciar el ministeri quan van començar a desmantellar peatges el novembre passat, es preveu que les cabines de peatges històrics de l’AP-7 –titularitat de l’Estat– vagin desapareixent de nord a sud durant la primera meitat d’aquest any, abans de l’estiu, que és quan hi ha més trànsit. De tota manera, també es va anunciar que en alguns accessos caldrà fer adaptacions per garantir que els conductors redueixin la velocitat en sortir de l’autopista sense suposar cap risc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia