Infraestructures i serveis

Portes obertes avui al nou CAP de Riells i Viabrea

El nou centre d’atenció primària de Riells i Viabrea entrarà en servei el dimarts 1 de febrer i avui les instal·lacions ja es poden visitar en una jornada de portes obertes (de les nou del matí a les dues de la tarda). El nou servei, situat al carrer de Baix, substituirà l’anterior, situat a la plaça de la Vila, que l’Ajuntament recuperarà per a futurs usos municipals.

L’edificació del nou CAP ha anat a càrrec de la Generalitat en un solar cedit per l’Ajuntament, que, per la seva banda, ha adequat l’entorn habilitant un espai d’aparcament i millorant l’accés de la zona tant per a vianants com vehicles.

“És un CAP que mereixem des de fa temps i que ha de millorar els serveis que tenim al nostre municipi”, explica Patrici Cros, regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Riells i Viabrea. A banda de possibilitar que els 4.300 habitants del municipi disposin d’un CAP més equipat, espaiós, amb millors accessos i més serveis, Cros confia que aquestes instal·lacions facilitaran que més usuaris optin a partir d’ara per formalitzar la seva inscripció al CAP local amb metge de capçalera del municipi, ja que en el dia d’avui (com a altres nuclis i urbanitzacions de la Selva) es troben que molts habitants, tot i estar empadronats al municipi, mantenen la inscripció en un centre mèdic de l’àrea de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia