Urbanisme

Millores al carrer Freixenet de Camprodon

L’Ajuntament hi està executant l’última fase de la renovació de voreres

L’Ajuntament de Camprodon ha iniciat els treballs de la segona fase d’adequació i millora del tram esquerre de la vorera del carrer Freixenet, que és un dels accessos principals al centre del poble. En concret, els treballs afecten el tram entre el pont sobre el riu Ritort i el número 36 d’aquest mateix carrer. Amb aquesta actuació quedarà completada l’ampliació de la vorera i la supressió de les barreres arquitectòniques i, per tant, la vorera estarà més adequada per al desplaçament de les persones. Cal recordar que les voreres actuals són molt estretes.

Per altra banda, s’ha enllestit les obres de millora a la font d’en Manel a Rocabruna. En concret, s’hi ha rehabilitat part del mur frontal, s’hi ha col·locat una barana de fusta, i s’hi ha endreçat l’entorn. Aquestes actuacions de retolació, neteja i manteniment es continuen executant a totes les fonts del municipi, com recentment la del Boix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia