Infraestructures i serveis

L’alcalde d’Olot torna a defensar una variant desdoblada

Alerta que podria passar com quan es talla Bracons, però prioritza que es faci

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha insistit que una variant d’Olot desdoblada seria més segura i el trànsit, més fluid, que no pas amb el disseny d’un sol carril per sentit de circulació tal com s’està projectant.

L’alcalde ha remarcat que la variant discorre en un tram molt important per dins de túnel i que, si es fa un un més un, només n’hi haurà un en comptes de dos. En aquest sentit, ha recordat que, quan es talla el túnel de Bracons, cosa que passa sovint per manteniment, el trànsit s’ha de desviar per vies alternatives.

Segons ell, en el cas de la variant d’Olot, qualsevol incident al futur túnel comportarà que el trànsit torni a circular per l’interior de la ciutat. Això no obstant, ha indicat que la Generalitat té l’encàrrec de fer una carretera ben feta i segura i que hi confia. “Sempre he tingut molt clar que cal un dos més dos, però també que la variant no es pot aturar”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia