Societat

La Vall d’Aro ajorna fins a l’abril els carnavals

Palamós, per ara, manté les dates, i a Olot la setmana vinent debatran si s’esperen

Les colles i consistoris de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro van acordar dijous a la nit ajornar cinc setmanes els actes dels carnestoltes, postposant-los des del darrer cap de setmana del febrer fins als dies 1, 2 i 3 d’abril. En principi, mantindran la tradició que la rua guixolenca sigui divendres al vespre; la de Platja d’Aro, el dissabte 2 d’abril, i Santa Cristina, el diumenge. L’objectiu és salvar la festa, tot esperant que les ràtios de contagis i incidència de la covid davallin, i la feina de carrosses i comparses conciliada amb la seguretat sanitària, i l’opció de fer actes com ara sopars o balls a l’aire lliure. A Olot, la setmana vinent debatran entre les colles si també canvien les dates, tot i que el canvi arriba sense marge per adaptar els calendaris de festius locals.

Per la seva part, la Comissió del Carnaval de Palamós i l’Ajuntament han optat per mantenir tot els actes, rua inclosa, sempre que siguin a l’exterior o s’hi puguin traslladar. Amb tot, segons fonts de l’entitat, s’estarà atent a les recomanacions del Procicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia