Administracions

L’oficina d’atenció ciutadana d’Olot serà més espaiosa

L’Ajuntament compra uns baixos del Firalet per 560.000 euros per traslladar-hi aquest servei i l’oficina d’habitatge

El darrer ple municipal d’ Olot va donar llum verd a l’adquisició d’uns baixos situats al Firalet, a prop de Can Joanetes (la casa consistorial), per condicionar-los com a oficina d’atenció a la ciutadania (OAC) i oficina d’habitatge, unes dependències que, en l’actualitat, estan situades, respectivament, als baixos i al primer pis de la casa de la vila. L’operació, que costa 560.000 euros, permetrà disposar de més espai per a uns serveis que tenen molts usuaris, que normalment han de fer cua a l’exterior, sobretot des que es van aplicar les mesures de protecció per la covid.

Els nous locals

El local escollit per al canvi, anteriorment, havia estat una sucursal bancària i té uns 520 metres quadrats de superfície, suficients per oferir comoditat als usuaris, apunten des de l’equip de govern. “És fàcilment accessible i, a més, es troba a poca distància de l’ajuntament”, hi afegeixen. Els tècnics municipals, ara, redactaran el projecte de la reforma i distribució interior. No hi ha un calendari per al trasllat, tot i que es mirarà que sigui dins del 2022.

Les gestions presencials a les dues oficines són el principal motiu per entrar a l’ajuntament d’Olot. El darrer any, a l’OAC han fet 23.625 atencions, a un ritme de 85 diàries. I encara és més elevada la xifra de l’oficina d’habitatge: 25.704 atencions. Amb el trasllat, quedaran lliures dos espais de Can Joanetes. El seu ús futur encara no s’ha decidit.

LA XIFRA

23.625
atencions
s’han fet a l’OAC d’Olot en un any, a un ritme de 85 cada dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia