Societat

La pista de gel d’Olot serà més sostenible

Obre el dijous vinent amb gratuïtats i promocions per a escoles i famílies

Olot recupera, a partir de dijous vinent i fins al 9 de gener, la pista de gel a la plaça Major, després de les restriccions de l’any passat per la pandèmia, i ho farà amb unes instal·lacions que funcionaran amb un quaranta per cent menys de despesa energètica respecte a les dels últims anys. La pista obre les portes amb ofertes de gratuïtats, preus reduïts i promocions molt diverses.

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha explicat que més de 600 alumnes d’escoles i clubs esportius de la comarca de la Garrotxa hi patinaran de forma gratuïta tots els matins fins a l’últim dia de trimestre. Aquests i la resta d’alumnes garrotxins també rebran vals dos per un i es preveuen descomptes per a les famílies monoparentals i per a les famílies nombroses.

Vayreda ha remarcat la rellevància que té aquesta infraestructura quant a la promoció de la capital garrotxina. Segons ell, és un pol de dinamització del comerç del centre de la ciutat i, a més, atrau persones de les comarques veïnes. “És un element atractiu per als joves i, per tant, una proposta més per a aquest col·lectiu i per al públic familiar”, ha indicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia