Administracions

Recta final de les obres dels ponts de Canet d’Adri

Amb l’ampliació, hi podran accedir el transport escolar i la maquinària agrícola

Les obres d’ampliació dels ponts de Canet d’Adri –el pont de Mas Batlle, el pont d’Adri i el pont de l’Estanyol– estan en la recta final d’execució. L’accés del pont de Montcal i Adri ja està obert al trànsit rodat des del mes d’octubre i, en breu, es preveu que acabin les obres del pont de l’Estanyol. Les obres estan incloses en el PUOSC 2020-2024, amb un cost d’inversió de 284.054 euros i una subvenció de la Generalitat de 239.021,36 euros.

El consistori de Canet d’Adri ha hagut d’assumir l’increment del cost del projecte inicial a causa de l’augment del preu de l’acer. En un principi, el projecte presentat al PUOSC tenia un pressupost de 250.000 euros. Segons es destaca des de l’Ajuntament, l’obra representa una millora molt gran per al municipi, ja que permetrà l’accés per aquestes vies als autobusos grans, com per exemple el del transport escolar, i a la maquinària agrícola, que fins ara no podien passar per l’amplada reduïda dels ponts.

Per altra banda, quant a les ordenances l’Ajuntament ha aprovat mantenir congelats els impostos i taxes de la població per al 2022. L’únic augment és en la taxa domiciliària de recollida d’escombraries, amb un increment d’un 5% a causa de l’increment en el servei de recollida i tractament de residus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia