Infraestructures i serveis

Ampliació de la carretera del polígon de Pont Xetmar a Corts

La carretera local, molt estreta, que connecta el polígon industrial de Pont Xetmar amb la carretera de Corts provinent de Mata, al terme de Cornellà del Terri , està sent objecte d’una reforma d’envergadura consistent a ampliar-la –perquè puguin circular-hi sense problemes dos vehicles en doble sentit– i la construcció d’un carril bici en paral·lel a la calçada. El projecte té un pressupost de 427.000 euros, la major part del qual es cobreix amb fons del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC). Si es compleixen les previsions, les obres hauran acabat a principis de l’any vinent. Les millores havien estat reclamades des de fa temps pels veïns, segons argumenta l’Ajuntament, que té com a objectiu a curt i mitjà termini la reforma de les vies de comunicació de la part de ponent del terme municipal, per tal de facilitar la mobilitat des del polígon industrial.

Via verda

El carril bici, d’altra banda, enllaçarà amb el ja existent que passa a la vora de la carretera de Mata a Corts i que, alhora, està integrat en un dels ramals de la via verda que creua la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia