Salut

Més dones amb càncer rebran suport psicològic

L’AECC oferirà el servei a l’equip de primària de Sils, Vidreres i Maçanet

L’ICS Girona i l’associació AECC-Catalunya contra el Càncer Girona iniciaran el dia 15 una col·laboració amb l’equip d’atenció primària de Sils, Vidreres i Maçanet de la Selva per oferir un servei de suport a les persones diagnosticades de càncer i les seves famílies. D’aquesta manera, els pacients oncològics de l’Àrea Bàsica de Salut, que també dona cobertura sanitària als usuaris de Riudarenes, podran beneficiar-se del suport de professionals de l’AECC, amb una psicooncòloga que quinzenalment passarà consulta al CAP de Maçanet de la Selva. Amb aquesta iniciativa els usuaris dels centres de Sils, Vidreres i Maçanet podran beneficiar-se al mateix CAP d’un conjunt d’eines terapèutiques dirigides a afavorir l’adaptació al procés de la malaltia i el tractament, i també de recursos per intervenir davant els trastorns psicològics que es puguin presentar.

El conveni és un pas més en l’objectiu d’oferir un servei de suport integral a les persones diagnosticades de càncer, garantint una millor coordinació entre els professionals de l’àmbit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia