Societat

ACLARIMENT

En compliment de la Llei Orgànica de Rectificació 2/84, i en relació amb la informació publicada el 13 d’octubre del 2021 per aquest diari, els familiars del principal afectat fan constar:

“Rebutgem totalment l’article publicat amb el titular ‘Els Mossos identifiquen ara el sospitós d’un homicidi perpetrat el 2004 a Castelldefels, però va morir el 2016 a la presó’, atès que en el text de l’article s’assegura que el meu fill Eduardo Laratta ha estat identificat com a autor d’un homicidi ocorregut l’any 2004”.

“En primer lloc, la notícia és rotundament falsa, ja que el meu fill no va tenir cap participació en aquests fets.”

“En segon lloc, no existeix cap resolució judicial que condemni el meu fill per cap homicidi; encara més, ni tan sols ha estat mai processat per aquest delicte.”

“En tercer lloc, la informació publicada no es pot emparar en meres sospites, o en valoracions policials, ja que s’afirma taxativament per part del diari que el meu fill va cometre un homicidi, fet que en no ser cert, tampoc ha pogut ser provat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia